Caminada popular a Sabadell per la inclusió de les persones amb Síndrome de Down

El 3 d’abril organitzada per AndiDown Sabadell i l’UES

caminada popular sabadell
La caminada tindrà dos recorreguts de 6 i 10 quilòmetres // Foto: Imatge cedida per UES

L’entitat AndiDown Sabadell organitza una caminada popular per la inclusió de les persones amb Síndrome de Down que tindrà lloc el proper 3 d’abril per tancar les celebracions d’aquesta entitat per commemorar el Dia Mundial de la Síndrome de Down que es va celebrar el passat 21 de març.

La caminada a l’aire lliure compta amb la col·laboració de la Unió Excursionista de Sabadell (UES) i sortirà a les 10 del matí de l’àrea de pícnic de Can Jonqueres. Proposa dos recorreguts. Una ruta curta de 6,4 quilòmetres per a persones no caminadores i un altre de 10 quilòmetres per els més habituats a aquest tipus d’activitats.

Els participants aniran en grup, caminant a ritme suau i estaran guiats per membres de la UES. Hauran de portar roba còmode i calçat esportiu, preferentment botes de muntanya o sabatilles esportives de sola gruixuda; motxilla per transportar l’aigua i les coses personals i una gorra. Tots els participants rebran un tiquet que els permetrà esmorzar coca en arribar de nou al punt de sortida.

La inscripció és gratuïta i es pot fer per internet o presencialment a la Unió Excursionista de Sabadell (Salut, 14-16) o a Andi Down (Alfons XIII, 35-39). Malgrat això es podrà fer aportacions en el mateix punt de la sortida per col·laborar en els projectes d’Andi Down Sabadell.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*