Barcelona i Sant Cugat acolliran obres del Festival de Teatre Accessible per a persones amb discapacitat sensorial

Arrenca la sexta temporada del projecte

LaNitMesIn_banner_728x90

festival jo voy al teatro accessible
Cartell del festival ‘Yo voy al teatro’ // Foto: Teatro Accesible

Teatro Accesible ha presentat la tercera edició de “Yo voy al Teatro”, el festival de Teatre Accessible per a persones amb discapacitat sensorial i persones grans, que un cop més es dur a terme gràcies al compromís amb l’accessibilitat de les entitats participants, la Fundación Vodafone, el Centro de Rehabilitación Laboral Nueva Vida, la Fundació Els Tres Turons i Aptent Solucione. Enguany aquesta iniciativa es repetirà a les ciutats de Madrid, Barcelona i s’estendrà a la localitat de Sant Cugat del Vallès.

A Barcelona repetirà l’experiència el Teatre Goya i s’incorporen a la iniciativa el Teatre Nacional de Catalunya i el Teatre Auditori Sant Cugat. Durant el més de maig es faran 10 produccions i 17 funcions accessibles. El 14 de maig hi haurà una obra amb accessibilitat per a persones amb discapacitat intel·lectual.

D’altra banda, serà possible rebre els serveis d’accessibilitat a través de l’aplicació mòbil del projecte i de les ulleres intel·ligents Moverio cedides per Epson. D’aquesta manera, els usuaris podran consultar el servei de subtitulat, audiodescripció i bucle d’inducció magnètic en el seu propi telèfon mòbil. L’accessibilitat a través dels smartphones és possible gràcies al software Startit.

Aquest cap de setmana tindrà lloc la primera de les obres accessibles a Barcelona, amb la programació de “La autora de las meninas” al Teatre Goya de Barcelona.

banner-electium_300x250_v2

Aquesta és la sexta temporada de Teatro Accessible, que en aquesta edició té programades al voltant de 70 funcions que es representaran durant els mesos de maig i juny.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*