Arriba la 6a edició del concurs de curtmetratges “Posa’t a la nostra pell” de l’Associació Arep

El lliurament de premis serà el 15 de desembre a Can Fabra de Sant Andreu

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
concurs curts posat nostra pell associació arep
Un dels premis consisteix en un curs de curtmetratges // Foto: Associació Arep

Els somnis són el tema principal de la sisena edició “Posa’t a la nostra pell”, un concurs de curtmetratges que mostra les capacitats de persones amb diversitat funcional organitzat per l’Associació Arep i que lliurarà els premis el proper divendres 15 de desembre a les 10h a Can Fabra de Sant Andreu (Barcelona).

El projecte “Posa’t a la nostra pell” neix a l’any 2011 amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre les capacitats de les persones que pateixen algun tipus de diversitat funcional  i fomentar la seva  inclusió social a la societat.

Aquest any han participat 10 entitats que opten als premis del jurat i del públic de millor curtmetratge, millor actor i millor actriu. Els premis consisteixen en cursos d’edició de curtmetratges, sopars i la projecció del curt guanyador a la propera edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges.

El concurs compta amb la col·laboració del Festival l Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (Festival Sitges) i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

L’Associació per a la Rehabilitació de les Persones amb Malaltia Mental (Arep) és una entitat sense ànim de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de persones amb problemàtica de salut mental i les seves famílies.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari