Arriba la 6a edició del concurs de curtmetratges “Posa’t a la nostra pell” de l’Associació Arep

El lliurament de premis serà el 15 de desembre a Can Fabra de Sant Andreu

concurs curts posat nostra pell associació arep
Un dels premis consisteix en un curs de curtmetratges // Foto: Associació Arep

Els somnis són el tema principal de la sisena edició “Posa’t a la nostra pell”, un concurs de curtmetratges que mostra les capacitats de persones amb diversitat funcional organitzat per l’Associació Arep i que lliurarà els premis el proper divendres 15 de desembre a les 10h a Can Fabra de Sant Andreu (Barcelona).

El projecte “Posa’t a la nostra pell” neix a l’any 2011 amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre les capacitats de les persones que pateixen algun tipus de diversitat funcional  i fomentar la seva  inclusió social a la societat.

Aquest any han participat 10 entitats que opten als premis del jurat i del públic de millor curtmetratge, millor actor i millor actriu. Els premis consisteixen en cursos d’edició de curtmetratges, sopars i la projecció del curt guanyador a la propera edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges.

El concurs compta amb la col·laboració del Festival l Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (Festival Sitges) i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

L’Associació per a la Rehabilitació de les Persones amb Malaltia Mental (Arep) és una entitat sense ànim de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de persones amb problemàtica de salut mental i les seves famílies.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*