“Aquí no paga ni Déu, el musical”, una obra de teatre inclusiu que arriba a La Seca Espai Brossa

De la companyia Pot Teatre, formada per actrius i actors amb discapacitat

teatre inclusiu aqui no paga ni deu musical pot teatre
L’obra es representarà del 27 de juny a l’1 de juliol // Foto: Femarec

Del 27 de juny a l’1 de juliol, el teatre La Seca Espai Brossa serà l’escenari de la representació de l’obra “Aquí no paga ni Déu, el musical” de la companyia Pot Teatre, formada exclusivament per actrius i actors amb discapacitat o trastorn mental sever.

“Aquí no paga ni Déu, el musical” és una adaptació de la reconeguda comèdia satírica de Dario Fo que narra com unes dones decideixen, en plena crisi econòmica, fer una revolta i assaltar comerços. Aquest punt de partida desembocarà en un hilarant esclat d’embarassos espontanis que deixarà estupefactes a marits, mossos i policia. Tot i ser una obra representada nombroses vegades a tot el món, és la primera vegada que se’n fa una versió musical.

banner-electium_300x250_v2

Pot teatre és una companyia especialitzada en el gènere musical, impulsada per l’entitat d’inserció sociolaboral Femarec i dirigida per Albert Gràcia. En els seus orígens era una eina terapèutica pels treballadors i treballadores del Centre Especial de Treball de l’entitat, però actualment ja és una companyia professional. Després de l’èxit de la seva primera producció, “Els músics de Bremen in concert”, ara estan de gira amb l’espectacle “Aquí no paga ni Déu, el musical”, mentre assagen el que serà el seu tercer espectacle, l’adaptació musical de “Tot esperant Godot”.

Serà una ocasió única per veure un espectacle de teatre inclusiu, molt poc habitual a les cartelleres, i també comprovar com aquest projecte significa una eina de difusió d’un missatge de solidaritat, tolerància i respecte a la diversitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*