Aprenem Maresme organitza la I Jornada de trastorn de l’espectre autista

Està adreçada a la comunitat terapèutica i educativa vinculada amb el TEA

logo centre recursos autisme maresme
Logo Centre de Recursos de l’Autisme // Foto: Imatge cedida per Aprenem Maresme

L’associació Aprenem Maresme organitza el proper 14 de maig la I Jornada del trastorn de l’espectre autista (TEA), “Ansietat, sexualitat, cormobiditat i una visió en primera persona” de la infantesa a l’adolescència.

La sessió, que tindrà lloc l’hotel URH Ciutat de Mataró, té l’objectiu de dotar d’eines i coneixements a la comunitat terapèutica i educativa implicada en la inclusió de persones amb aquesta malaltia per afavorir el desenvolupament de les competències personals de les persones amb TEA.

Les persones assistents aprendran eines i coneixements per afavorir el desenvolupament de les competències de les persones afectades i entendran la necessitat d‘adaptació de l’entorn per contribuir positivament a la seva qualitat de vida.

A més, la jornada intentarà transcendir els símptomes i veure més enllà del que estem acostumats a observar. Saber tenir en compte el que és realment important, tenint molt present la persona qui tenim davant, i seguidament, el trastorn que pateix. El programa de la jornada és el següent:

banner-electium_300x250-V3_nou copy
  • 8:30 a 9:00. Entrega de materials
  • 9:00 a 9:30. Inauguració a càrrec d’autoritats (pendents de confirmació), Neus Payerol (directora de l’Associació Aprenem Maresme) i Mario Montero (professor associat a la UdG i Director del servei ADN de Girona)
  • 9:30 a 11:00. Ponència: Comorbiditat i medicació en els Trastorns de l’Espectre Autista. A càrrec de la Dra. Montserrat Pàmias
  • 11:00 a 11:30. Pausa café – Networking (contacte amb altres professionals i observació de materials i recursos especialitzats
  • 11:30 a 13:00. Ponència:L’ansietat a l’autisme comprendre-la i tractar-la. A càrrec de la Dra. Isabel Paula Pérez
  • 13:15 a 15:00. Pausa per dinar– Networking (contacte amb altres professionals i observació de materials i recursos especialitzats)
  • 15:00 a 17:15. Ponència: Sexualitat en els TEA. A càrrec de, Natalia Rubio Arribas
  • 17:15 a 17:45 Pausa café – Networking (contacte amb altres professionals i observació de materials i recursos especialitzats)
  • 17:45 a 19:30 Clausura Jornada Ponència: Autisme en primera persona. A càrrec de Mariano Grueiro

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*