AMPANS renova el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 500+ i es consolida com a referent del sector social

Amb una puntuació que supera l’anterior i l’aproxima als 600 putns

ampans renova segell excel·lència europea efqm 500+
És el tercer any consecutiu que l’entitat renova aquest segell // Foto: AMPANS

AMPANS acaba de revalidar el Segell d’ Excel·lència Europea EFQM 500+ amb una puntuació que supera l’anterior i l’aproxima als 600 punts, i es consolida entre un grup molt reduït d’organitzacions  i empreses amb un sistema d’assegurament de la qualitat reconegut amb aquesta acreditació.

El Segell que atorga el Club Excel·lència en Gestió en representació de l’European Foundation for Quality Management (EFQM), és un reconeixement a una forma de fer bé les coses, una cultura de treball que proporciona a les organitzacions una visió global per impulsar i estimular la millora contínua, permetent a les organitzacions comprendre la relació que hi ha entre allò que l’organització fa i els resultats que obté.

En el darrer acte d’entrega del segell EFQM 500+, AMPANS va comptar amb destacades figures de l’àmbit empresarial i econòmic, com és el cas de l’economista Xavier Sala i Martin que va destacar la capacitat d’AMPANS per innovar afirmant que aquesta organització “ha inventat un nou model d’entitat social que d’aquí a uns anys molts imitaran”.

Pel Director General d’AMPANS, Toni Espinal, la revalidació per tercera vegada consecutiva d’aquest segell amb millor puntuació “és fruit de la implicació del personal d’AMPANS, el principal actiu de l’entitat, i és per tant un reconeixement a molts anys de treball, impulsant de forma permanent accions de millora descrites als plans estratègics de l’entitat”.

AMPANS és una fundació amb més de 800 professionals  que treballa per promoure l’educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat, creant i gestionant centres, serveis, programes i suports. Acompanya i dóna suport a les persones (més de 2.300 persones) en serveis d’escola d’educació especial, formació, treball, atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, lleure, esport i tutela, fomentant l’autonomia i la igualtat d’oportunitats.

A través d’AMPANS i mitjançant el seu suport, 447 persones amb discapacitat, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat tenen un contracte laboral i treballen. En l’àmbit laboral, crea empreses pròpies i serveis que donen feina a 237 persones en els sectors de jardineria i garden (Garden AMPANS), neteja, manipulats, arts gràfiques, serveis de medi ambient, quioscos i alimentació; en aquest darrer sector mitjançant: un supermercat (Caprabo), un restaurant (Canonge), una formatgeria (Formatges Muntanyola) i vinyes (Vins Urpina). A través del Servei d’Inserció, AMPANS ha aconseguit que 210 persones treballin en empreses de la comarca.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*