Ajuts per a la realització de projectes que promoguin la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat

Fundació Universia i Konecta Fundació convoquen la 6a edició

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
fundació universia  ajuts projectes inclusió sociolaboral discapacitat
Cartell de la convocatòria dels ajuts per projectes inclusius // Foto: Fundació Universia

La Fundació Universia i la Fundació Konecta convoquen fins l’1 de setembre ajuts en la seva 6a edició per a la realització de projectes que contribueixin a fomentar i promoure la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i que donin suport al principi d’igualtat d’oportunitats.

Els ajuts es convoquen en cinc categories diferents:

Educació: Projectes formatius centrats en la millora de l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat. Formació orientada a la consecució d’ocupació i a la millora i desenvolupament professional en relació amb el potencial i el talent de les persones amb discapacitat com element de diferenciació.

Ocupació: Projectes orientats a l’impuls de l’ocupació ordinari a través de la incorporació laboral i professional, relacionats amb l’autoocupació i l’emprenedoria; així com projectes formatius centrats en la millora de l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat.

Investigació: Projectes científics que afrontin els reptes i processos de la inclusió social, professional, i educativa de les persones amb discapacitat.

Cultura: Activitats que afavoreixin les capacitats, habilitats, talent i experiència en qualsevol àmbit artístic com a via d’inserció ocupacional i laboral de les persones amb discapacitat.

Esport: Projectes de foment de l’esport adaptat i inclusiu com a mitjà d’integració laboral i d’adquisició de competències professionals de les persones amb discapacitat.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari