Ajuts de l’Obra Social “la Caixa” a 43 projectes rurals per la integració de persones amb discapacitat

Per un valor total de 997.940 euros

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
la caixa ajuts projectes rurals integració persones discapacitat
Els 43 projectes seleccionats arribaran a 157 municipis, amb una mitjana de 2.800 habitants // Foto: Obra Social “la Caixa”

L’Obra Social ”la Caixa” ha concedit ajudes per valor de 997.940 euros a 43 projectes rurals d’acció social arreu de l’Estat espanyol destinats a promoure la plena integració de persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat social. La convocatòria d’Acció social en l’àmbit rural 2017 tindrà com a beneficiaris finals a 15.389 persones de tot l’Estat en situació vulnerable residents en municipis amb una població inferior a 10.000 habitants. Els 43 projectes seleccionats arribaran a 157 municipis, amb una mitjana de 2.800 habitants.

Dels 265 projectes presentats han estat seleccionats 43, que es distribueixen entre els destinats a la promoció de l’autonomia i atenció a l’envelliment, a la discapacitat i a la dependència (20); a la inserció sociolaboral (17), i a la cohesió social i interculturalitat (6). Participaran en tots ells un total de 215 professionals, dels quals 127 seran noves contractacions. Cal destacar que dels projectes seleccionats, un 88% compten amb la participació de persones voluntàries.

Aquesta convocatòria s’emmarca en el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, que impulsa anualment l’Obra Social ”la Caixa”. En total, aquest any es preveu destinar més de 19,8 milions d’euros al Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials que atenen diferents àrees, sempre amb el propòsit d’oferir oportunitats als col·lectius en situació de vulnerabilitat social.  

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari