Adrián Martínez aconsegueix quatre medalles d’or al Campionat d’Espanya de Sprint Olímpic

L’esportista conviu amb paraparesia familiar i miopatía mitocondrial

adrián torres campió espanya piragüisme Sprint Olímpic
Adrián Torres al seu Kayak en una competició // Foto: Federación ASEM

Adrìán Martínez Torres ha aconseguit endur-se el campionat de Kayak (200m i 500m), Paracanoe (200 i 500m) i Va’a a la categoria sub-23 en el Campionat d’Espanya de Sprint Olimpic, disputat a l’embals de Pontillón de Do Castro, a Verducido (Pontevedra). A més va aconseguir la medalla de plata en Kayak en la categoria general.

Els germans Adrián i Alfonso Martínez Torre, tenen 20 i 23 anys respectivament, i el seu primer contacte amb el piragüisme va ser en un campament d’estiu, quan eren petits. Tots dos van ser diagnosticats de paraparesia espàsica familiar i miopatia mitocondrial, fet que no els ha impedit que desenvolupin la seva carrera esportiva junt amb el Club Escuela de Piragüismo Deportivo Aranjuez.

Recentment, al mes d’abril, ambdós germans van participar en la I Copa d’Espanya de Sprint de Piragüisme celebrat a Trasona (Astúries), on el més gran d’ells, Alfonso, va competir a la categoria de Paracanoe, en les distàncies de 500 i 200m, quedant classificat en segona posició. Per la seva part, Adrián va competir en la categoria Paracanoe Special en les mateixes distàncies que el seu germà, guanyant totes les curses i proclament.se campió d’Espanya en aquestes modalitats.

La família Martínez Torres és sòcia de tres entitats membres de la Federación ASEM: L’Associació AEPMI, la Fundación Ana Carolina Diez Mahou i l’associació AEPEF.

La paraparesia espàstica familiar i les miopatíes mitocondriales són malalties neuromusculars que generen discapacitat i per les que actualment no existeix cura.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*