ADFO presenta la nova marca de productes elaborats pel seu taller de manualitats

Els usuaris i voluntaris dissenyen els productes de ‘Persones amb Superpoders’

adfo persones superpoders taller manualitats
La presentació es va fer al teatre de l’Orfeó de Vic // Foto: ADFO

Ahir es va presentar Persones amb Superpoders, la nova marca d’ADFO per als productes elaborats al taller d’Adfocet, que no només està dedicada als productes de la campanya de Nadal 2017, sinó a la resta dels productes que a partir d’ara es creïn al taller.

Maria Balasch, la gerent de l’entitat, va posar èmfasi en l’atenció integral que es dóna a les persones des de l’entitat. És en aquesta atenció integral que ja fa 8 anys va néixer un taller de manualitats, embrió  de la proposta que es va presentar ahir.

Per la seva part, Ariadna Pamplona, responsable de la ideació de productes, va explicar que amb Persones amb Superpoders s’ha volgut fer un pas més, oferint a totes les persones del taller participar en taller de creativitat per idear tant els productes de la campanya de Nadal 2017 com la marca que a partir d’ara els representarà.

El taller de manualitats és un punt de connexió entre ADFO i ADFOCET. Des de l’entitat, les persones usuàries i voluntaries dissenyen i ideen els productes i, des de l’empresa es fabriquen i es comercialitzen.

El resultat és un catàleg de 10 productes i 5 formats de lots de nadal per empreses i particulars. Alguns dels productes permeten personalitzar-los amb el logotip de l’empresa i tots els lots de Nadal són personalitzables i reutilitzables.

En el marc de la presentació es va mostrar a tots els assistents la nova web, l’espot de la campanya i tots els productes del catàleg de Nadal 2017.

Va tancar la presentació Balasch recordant que “els superherois mai treballem sols”, per això anima a tothom a què ajudi a compartir el projecte “perquè sols som invencibles, però junts serem imparables!”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*