ADFO organitza una jornada de selecció de personal per persones amb diversitat funcional

El 1er Speed Dating Professional d’ADFO es farà el 9 de març

LaNitMesIn_banner_728x90
auto ocupació selecció persones discapacitat
Participaran en la jornada 25 candidats de l’entitat // Foto: ADFO

Aquest proper divendres 9 de març a partir de les 9.15h a l’edifici del Sucre de Vic, el Servei d’Inserció Laboral d’ADFO, ha organitzat el “1r Speed Dating Professional d’ADFO” per persones amb diversitat funcional de l’entitat. Es tracta d’un mètode de selecció de personal que consisteix en realitzar presentacions breus dels candidats cap als professionals. L’objectiu és que les persones candidates captin l’atenció dels reclutadors per despertar el seu interès en ampliar informació en una altra trobada. Els professionals del sector poden veure molts perfils diferents en un temps reduït,i valorar si els poden interessar per a possibles contractacions.

Les persones candidates són 25 persones en recerca de feina de l’entitat d’edats diverses, amb professions diverses i amb disponibilitat per treballar en diferents sectors.

Les persones entrevistadores són professionals de serveis d’inserció laboral i de recursos humans de les empreses La Farga, Frigorífics Ferrer, Bonpreu, Epos ETT, Intac TT Vic, Gràfiques Manlleu, Proquimia, La Vola, Universitat de Vic, Creacció, Pulit, SLO Vic i OPE Torelló.

banner-electium_300x250_v2

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*