Acord per celebrar la 2a edició del Torneig Internacional de Tennis en cadira de rodes de Barcelona

TRAM i Step by Step signen un conveni de col·laboració

open tram tennis cadira rodes barcelona
La signatura del conveni es fa ver a la seu de la Fundació Johan Cruyff // Foto: TRAM

Després del gran èxit, ara fa un any, de la primera edició del TRAM Barcelona, el torneig internacional de tennis en cadira de rodes, TRAM i la Fundació Step by Step acaben de signar un conveni de col·laboració per a la realització de la segona edició, que es realitzarà a Barcelona del 27 de juny a l’1 de juliol del 2018.

El director general del Tramvia de Barcelona, Humberto López Vilalta, i la directora general de la Fundació Step by Step, Natalia Bettonica, van signar el nou conveni a la seu de la Fundació Johan Cruyff, amb la presència de la seva directora, Pati Roura.

banner-electium_300x250_v2

El torneig d’àmbit internacional es tornarà a celebrar al Real Club de Polo de Barcelona i tindrà una durada de cinc dies, en els que es trobaran trobaran 40 jugadors de 15 nacionalitats repartits en dos quadres de competició: masculí i femení. Entre ells, 6 jugadors nacionals, i 25 participants que es troben entre el top 50 del món en les seves respectives categories.

El torneig torna a tenir com a eslògan “Mou el límit” en homenatge a la superació personal que, en aquest cas, protagonitzen tots els jugadors participants. Gràcies al suport de TRAM, Step by Step, la Fundació Johan Cruyff i el Real Club de Polo de Barcelona es visualitza el tennis en cadira de rodes i es promouen els valors de solidaritat i inclusió social a través de l’esport. A més, gràcies al TRAM Barcelona Open, la ciutat comtal es torna a posar en el mapa de les ciutats que recolzen l’esport adaptat ja que aquest any el torneig puja de categoria i aconsegueix ser ITF2, amb participants internacionals de major nivell.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*