Acord de la Federación ASEM i la SEN per fomentar el coneixement i divulgació de les malalties neuromusculars

Promouran estratègies en formació i assessorament

acord sen asem divulgació coneixment malalties neuromusculars
Mónica Suárez Felgueroso, de la Federación ASEM i el Dr. Exuperio Díez Tejedor, president de la SEN // Foto: Federación ASEM

La Sociedad Española de Neurologia (SEN) i la Federación Española de Enfermedades Neuromusculares (Federación ASEM), a la que pertany ASEM Catalunya, ha signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de fomentar iniciatives que propicien el coneixement i assessorament als professionals de les ciències de la salut i de facilitar la garantia social de la seva formació.

A més, les dues entitats s’han compromés a treballar en el disseny d’estratègies de divulgació i assessorament sobre les malalties neuromusculars, per beneficiar no només als seus associats sinó també a les persones i famílies que atenen.

banner-electium_300x250_v2

Per a fer-ho possible, SEN i la Federación ASEM intercanviaran a partir d’ara informació que pugui ser d’interès als objectius d’ambdues associacions, així com desenvolupar accions encaminades a potenciar la formació dels seus associats, el desenvolupament d’activitats d’investigació, així com la celebració de seminaris, cursos i conferències sobre els temes d’interès comú.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*