Dijous, 28 març 2024
IniciESPORT ADAPTATSabadell acull el 2on Campionat de Catalunya d’atletisme en pista coberta Special...

Sabadell acull el 2on Campionat de Catalunya d’atletisme en pista coberta Special Olympics-ACELL

sabadell campionat catalunya atletisme pista coberta
La competició es farà a l’única pista coberta d’atletisme de Catalunya // Foto: Special Olympics Catalunya

L’única pista coberta de Catalunya a Sabadell acollirà aquest diumenge 26 de març el II Campionat de Catalunya d’atletisme organitzat per la Federació ACELL i amb la col·laboració de Special Olympics i de l’Ajuntament de Sabadell.

Un total de 224 atletes competiran en dues sessions, una matinal i una altra a la tarda, en carreres de velocitat, mig fons i fons, llançament de pes, salt de longitud i salt d’alçada. També tindrà lloc les proves adaptades per tal que tots els esportistes amb discapacitat física hi puguin participar. Els clubs que hi participaran provenen d’Amposta, Montblanc, Mataró, Reus, Sant Cugat, Vilanova i la Geltrú, de Vic, Terrassa, El Prat de Llobregat, Tarragona, Barcelona, El Vendrell, Sant Pere de Ribes i Balaguer.

El campionat del proper diumenge és una de les proves on els atletes amb discapacitat poden competir a nivell nacional. Durant la temporada aquests esportistes també competeixen en el Campionat de Catalunya d’atletisme, en proves populars com la Marató i Mitja Marató de Barcelona, la cursa Jean Bouin, entre altres.

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL tenen com a principal objectiu el foment de la pràctica de l’esport i d’altres activitats de lleure, per part de les persones amb discapacitat intel·lectual, com una via de desenvolupament personal i d’integració social.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content