Dincat porta a Barcelona l’estrena de la commovedora pel·lícula “La historia de Jan”

Es farà un únic passi al cinema Verdi Park el 2 de març

cartell de la historia de jan pel·lícula cinema verdi park
Cartell de la pel·lícula // Foto: Dincat

El proper dijous 2 de març a les 20 h s’estrenarà al cinema Verdi Park de Barcelona “La Historia de Jan”, una pel·lícula que està commovent al món i que explica una història de superació i acceptació des de l’optimisme, el sentit de l’humor i la tendresa. Aquest passi únic es farà gràcies a la campanya de promoció que ha fet Dincat.

Jan és un nen amb síndrome de Down i al llarg dels seus primers anys de vida, els seus pares van documentar el seu dia a dia fins arribar a crear aquesta pel·lícula. Es tracta d’una història real en la que moltes famílies amb afectats per síndrome de Down es poden sentir identificats per haver passat o està passant per una situació similar.

Jan va néixer el 4 novembre de 2009 canviant la vida dels seus pares. La inesperada notícia que Jan tenia síndrome de Down va portar al seu pare a escriure un blog i a gravar el seu fill per compartir el seu dia a dia i superar les seves pors.

Durant aquest passi únic es podrà participar en un col·loqui amb els protagonistes de la història (en Jan, en Bernardo i la Mònica). Es preferible reservar entrades ja que l’aforament de la sala és limitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*