32è Campionat de Catalunya de Tennis Taula a les Borges Blanques

Aquest diumenge organitzat per la Federació ACELL

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
tennis taula borges blanques
Instal·lacions que acolliran el Campionat de Catalunya // Foto: Club de Tennis Taula Borges Blanques

Aquest proper diumenge els esportistes amb discapacitat intel·lectual competiran en el 32è Campionat de Catalunya de Tennis Taula en diferents grups i proves, en una competició organitzada per la Federació ACELL i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Borges Blanques, Special Olympics Catalunya i el Club de Tennis Taula Borges Blanques.

Les instal·lacions del Club Tennis Taula Borgues Blanques acolliran tot el programa esportiu de la jornada que es dividirà en sessions de matí i tarda. Pel matí hi haurà, a més de la competició, una exhibició dels esportistes del CTT Borgues Blanques a les 13:30h.

Els 140 participants provenen de tot Catalunya. De la província de Lleida: ACUDAM de Mollerussa, Club Esportiu Estel de Balaguer, C.E Talma de Juneda i Associació Alba de Tàrrega. El representant gironí serà El CPNS Montserrat de Caldes de Malavella. De la província de Tarragona: Club Esportiu Solc i la Fundació Estela de Tarragona, Fundació Villablanca i C.E Alba de Reus. I de la província de Barcelona: TEB, GSIS Barcanova, Escola Esportiva ACELL de Barcelona; ASPADI de Cerdanyola del Vallès, C.E Pengüí de Terrassa, C.Hoquei Ripollet de Ripollet; Centre Aral-Fund.Atendis de Sabadell; Associació Sant Tomàs de Vic i Fundació Esportiva Fedamar d’Arenys de Mar.

El tennis taula és una de les disciplines que la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya fomenten durant la temporada esportiva.

Comparteix Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa un comentari