2a Gran Quina solidària de Nadal per a la Diversitat Fundacional Intel·lectual de Girona

Se celebra el 23 de desembre al Centre Cívic Ter

quina solidària nadal diversitat funcional intel·lectual girona
La jornada se celebrarà en el Centre Cívic Ter // Foto: Ajuntament de Girona

El proper dissabte 23 de desembre a les 17.30h se celebra al Centre Cívic Ter la 2a Gran Quina Solidària de Nadal per la Diversitat Funcional de Girona organitzada pel Club de Joves Palau, un grup de lleure inclusiu per persones amb diversitat funcional i l’Ampa del CEE Palau.

Són un grup d’educadors/es, psicòlegs/gues, pedagogs/gues i d’altres professionals del sectors socioeducatiu i sociosanitari, vinculades al món social i de la cultura, que col·laboren per tirar endavant el programa IDEA on s’emmarca el Club de Joves Palau.

El programa IDEA (Programa per la Inclusió de la Diversitat, l’Educació i l’Apoderament) té com a finalitat la inclusió a la societat de totes les persones tenint en compte la seva diversitat a través de diferents accions educatives, l’apoderament del col·lectiu que formen amb llurs famílies i la sensibilització i capacitació de la societat per incloure i atendre la diversitat existent.

La iniciativa compta també amb la col·laboració de l’Associació Social Esqueix i l’Associació Mmm’agrada, entitats sense afany de lucre.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*