ASEM Catalunya presenta els candidats nominats als ‘Premis Fem Pinya’

La gala se celebra el 5 de novembre a la Casa del Mar de Barcelona

nominats-premis-fem-pinya-asem-catalunya
La gala dels premis tindrà lloc a la Casa del Mar de Barcelona // Foto: ASEM Catalunya

El Dr. Recansens com a persona destacada del món de la medicina; Mila Lagarda, per la seva dilatada col·laboració amb l’entitat i els grups socioterapèutics; el Dr. Manel Roig, dedicat durant molt temps a la neurologia infantil; l’actual directora general de Planificació en Salut, Pilar Magrinyà, la Dra. Pura Muñoz del PRBB; els neuròlegs Jordi Díaz i Isabel·la de Sant Pau o la Senadora Virginia Felipes són alguns dels candidats nominats als ‘Premis Fem Pinya’ d’Asem Catalunya que celebrarà la gala el proper 5 de novembre a la Casa de Mar de Barcelona.

Enguany se celebra la sisena edició d’aquests premis, que tenen com a objectiu promoure i incentivar la participació dels socis a l’entitat i alhora reconèixer aquesta col·laboració públicament. Són els propis socis de l’entitat els que poden nominar – fins el proper 27 d’octubre- a totes aquelles persones o entitats que són mereixedores d’aquests guardons.

L’acte s’emmarca dins de la celebració del Dia Nacional de les Malalties Neuromusculars, que se celebra cada 15 de novembre. Aquest any la presentació de la gala serà a càrrec de l’actor David Olivares (el Luis Suárez del Crackòvia). És un esdeveniment obert al públic.

Asem Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu oferir atenció psicosocial i suport a totes aquelles persones amb malalties neuromusculars i a les seves famílies.

1 Trackback / Pingback

  1. Arriba la celebració de la setena edició dels Premis Fem Pinya d’Asem Catalunya - Di@ri de la Discapacitat

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*