Dijous, 18 abril 2024
spot_img
IniciENTITATSConveni de La Muntanyeta i la Clínica Dental Alba a favor de...

Conveni de La Muntanyeta i la Clínica Dental Alba a favor de la salut bucodental

conveni la muntanyeta salut bucodental
Els representants de les dues entitats en el moment de signar el conveni // Foto: APPC la Muntanyeta

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, La Muntanyeta i Alba Clínica Dental han signat un conveni per posar en marxa accions que millorin la salut bucodental de les persones amb paràlisi cerebral.

Jaume Marí, director general de La Muntanyeta, i Ferran Colàs, en representació d’Alba Clínica Dental van rubricar el conveni que permetrà tirar endavant les diverses propostes que sorgeixin en el marc d’aquesta col·laboració.

Una de les primeres accions en aquest sentit serà que en les pròximes setmanes es posaran em marxa diverses accions formatives i de sensibilització sobre la importància de tenir cura de la salut bucodental.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content