Unes 150 persones assisteixen a la 2a edició del Teatre Solidari del Grup Viver de Bell-lloc

Al Teatre Auditori de Cardedeu per veure l’obra “Trampa Mortal”

2a edició teatre solidari viver bell lloc 150 persones
Es va representar la tragicomèdia de teatre “Trampa Mortal” // Foto: Grup Viver de Bell-lloc

Unes 150 persones van assistir a la 2a edició del Teatre Solidari del Grup Viver de Bell-lloc per veure la representació de l’obra de teatre “Trampa Mortal” que va tenir lloc al Teatre Auditori de Cardedeu i que ha comptat amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat.

La representació va aconseguir recaptar 1.300 euros, que aniran destinats a la reforma i adaptació de la nova llar residència de l’entitat que servirà per respondre a les necessitats residencials per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever a la comarca del Vallès Oriental.

banner-electium_300x250_v2

Entre els presents hi havia l’alcalde de Cardedeu, Enric Olivé; l’alcalde de Cànoves i Samalús, Josep Cuch i la tinent d’alcalde, regidora de Serveis Socials, Cultura i Ensenyament del municipi, Carme Barrio; el regidor de Solidaritat i Igualtat de l’Ajuntament de la Roca del Vallès, Albert Bassa.

L’obra de Teatre “Trampa Mortal” és una tragicomèdia que tracta sobre la història de l’Alfons Bellcaire, un escriptor d’obres de suspens en decadència, amb una trama plena d’embolics i amb un final sorprenent.

Aquesta obra ha estat interpretada per la Companyia de Teatre Toc Toc Laurona, qui ja va col·laborar en la 1a edició de l’acte i qui ha demostrat estar totalment sensibilitzada amb el col·lectiu amb el que treballa l’entitat. De fet, l’obra que van representar a l’any 2016 i el nom de la companyia tenen el nom d’un trastorn mental: Toc-Toc, que fa referència al Trastorn Obsessiu-Compulsiu.

El Grup Viver de Bell-lloc ha estat promogut per l’Associació per a la Integració Social del Deficient (AISD) i els seus orígens es remunten a l’any 1982. A l’any 2010 es va establir una nova estructura jurídica, creant dues noves entitats: la Fundació Lluïsa Oller per a l’assistència i la integració social de les persones en risc d’exclusió, en especial, les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental, i la Fundació Viver de Bell-lloc per a la formació i la integració laboral d’aquest col·lectiu.

La Llar Residència Bell-lloc es va fundar a l’any 1996, amb l’objectiu de donar habitatge i preparar a les persones que hi viuen per a una futura vida independent, perquè l’atenció que ofereix l’entitat va més enllà de l’àmbit laboral.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*